CUM JOC?

Răspunde corect la întrebări!

Arată-ne că știi ce înseamnă să ai 100% grijă de mașina ta! Informează-te despre gama EVO pe www.molromania.ro, secţiunea Carburanţi, și bifează răspunsul corect la fiecare dintre cele 10 întrebări prin click pe varianta dorită. Fiecare răspuns corect se măsoară în procente de grijă de la 0% la 100% și este echivalentul a 50 de puncte MultiBonus.

Întoarce-te în joc!

N-ai reușit din prima să răspunzi corect la toate întrebările? Nicio problemă! Nu uita că poți reveni în joc ori de câte ori dorești, până atingi nivelul de 100% grijă pentru mașina ta. Noi îți păstrăm doar cel mai mare scor obținut.

Înregistrează-te!

Completează formularul cu datele tale personale şi seria cardului tau MultiBonus și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorți, carburant pentru aventuri de iarnă. Dacă efectuezi și o tranzacție în benzinăriile MOL în perioada 20.12.2017 – 21.01.2018, primești și dublul punctelor acumulate în jocul tău cu cel mai mare scor, până la maximum 1000 puncte MultiBonus, direct pe cardul tău de loialitate. În cazul în care nu deţii deja un card, obţine unul chiar acum, completând formularul online disponibil pe www.multibonus.ro/card/inregistrare.
În câteva minute vei primi prin email un card temporar pe care îl poţi folosi pentru înscriere.

Pentru informaţii suplimentare, consultă regulamentul oficial al campaniei!